Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 tabaka ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye şık halde üretilmeleridir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik olabilir ve bulundukları kayranı vazgeçme etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma ehil olan kapılar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son merhale özen edilmektedir. Medyaya yansıyön ve yangın kapısı nedenli gönül kayıplarının olması bu mevzuya ne ögönen verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Bu esnada elektrikler gitti. Zeminı sıkı esrar sardı. Muhasebenin nispetle mevcut ofisten tali taraftaki mağazaya oluşturulan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Kapıyı harisarken Er ve Salim semtıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi hariçarı attık. İş yeri içinde Yangın Kapısı yoğun tütün ve ateş olması nedeniyle kucakeriye girip müdahalede bulunamadık. İş iyi bulunduğum sırada bağırsakeride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" niteleyerek hususştu.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma medarımaişetlevi gelir.

Report this wiki page